I Bærebarn er det vigtigt for mig, at give dig redskaber til, at I får en god oplevelse med at bære. Så du kan tilpasse forskellige behov, ønsker og situationer. Så det bliver dynamisk at bære børn. Behov er dynamiske. 

Det er mit mål ved  en konsultation at hjælpe dig til at finde den rigtige løsning for dig og dit barn. Jeg fortæller ikke hvad du skal og ikke skal, men deler i stedet viden om fordele og ulemper ved de forskellige muligheder. Det er dig, der skal afgøre, hvad der føles rigtigt for dig og din familie.

Og hvordan skal barnet så sidde i bæreredskabet? Hvad er god ergonomi?

Ved alle konsultationer og workshops øver vi i første omgang med vægtede demodukker. Der vil være låne-bæreredskaber til alle, men du er selvfølgelig meget velkommen til at tage dit eget med.

 

Alle konsultationer varer to timer og starter på klokkeslaget.

Der er adgang til puslebord, el-kedel og toiletfaciliteter.

Typer af konsultationer

Introduktion til at bære børn

Indeholder generel information om at bære børn, sikkerhed, spædbarnsfysiologi, fordele for barnet og den der bærer.

Overblik over typerne af bæreredskaber og evt. information om forskellige positioner af barnet.

Der vil være tid til at snakke om jeres specifikke behov og fremvisning af valgt af bæreredskab inklusive mulighed for at du/I kan afprøve et valgt bæreredskab.Passer til nye eller vordende forældre, plejeforældre, omsorgspersoner, bedsteforældre og andre, der ønsker at bære børn.

En god barsels- eller dåbsgave!

Udforsk dit bæreredskab

Generel information om at bære børn, sikkerhed, spædbarnsfysiologi, fordele for barnet og den der bærer.

Vi kan udforske forskellige positioner af barnet i dit valgte bæreredskab, hvordan du kan bruge dit bæreredskab i forskellige ammepositioner eller ved brug af flaske til barnet.

Alternativt kan vi se på et andet bæreredskab til jer og ligeledes udforske det.Til dig/jer, der har valgt et bæreredskab som I ønsker at udforske eller gerne vil vælge et nyt bæreredskab.

Introduktion til rygbæring

Til dig, der gerne vil lære at bære et barn sikkert på ryggen.

Indeholder generel information om at bære børn, sikkerhed, børns fysiologi, fordele for barnet og den der bærer.

Demonstation af forskellige metoder til at få barnet på ryggen.

Evt. afprøvning af rygbæring i et ønsket redskab.

Når du bestiller en konsultation herunder får du tilsendt et spørgeskema. Heri vælger du hvilken af de tre ovenstående konsultationstyper, som du ønsker. Det indeholder også en række spørgsmål, der hjælper mig med at forberede lige præcis dét, som du har behov for.

Hvis din økonomi afholder dig fra at booke en konsultation så send mig en mail, så ser vi om vi kan finde noget andet at bytte med. 

Priser

Konsultation (max to personer)
Pris: 850,- kr.

Gruppekonsultation (max fem personer) 
Pris: 1750,- kr.

Udfyld formen herunder og så vender jeg tilbage per mail med forslag til hvornår vi kan afholde konsultation.

7 + 5 =

WORKSHOPS

På workshops’ne i Bærebarn får du muligheden for at øve dig på at bære dit barn. Herunder kan du vælge hvilket redskab du gerne vil lære at bruge alt efter hvad dit behov er. Du får introduktioner til at få en god start så du kan bære dit barn godt og sikkert. Ligesom alle andre redskaber kræver det øvelse for at blive rutineret. Men man er altid velkommen efterfølgende til at spørge til de ting vi har gennemgået. Alle workshops bliver afholdt af Maria Capion som er certificeret bærevejleder. 

Workshops og foredrag foregår i Bærebarn på Jægersborggade 4 i Kbh N. Det er muligt at komme ind et kvarter før og vi starter workshoppen på klokkeslaget. Der er både mulighed for at låne el-kedel og puslebord, og du må til enhver til dække dit barns og dit eget behov. Tilmeldingen er bindende. Skulle workshoppen mangle deltagere eller skulle underviseren blive forhindret, tilbydes du at komme til en tilsvarende workshop indenfor 2 måneder.

Savner du en workshop eller har du spørgsmål så send en mail på maria@baerebarn.dk.

Tirsdag den 28/5 - 19. Kl. 17.30. Introduktion til at bære dit barn – foredrag

Lær de forskellige muligheder at kende når du gerne vil bære dit barn. Du kan få en god tilknytning til dit barn og får en helt anden mobilitet end med barnevognen når du bærer. Vi gennemgår kort de forskelliger typer og dette foredrag vil hjælpe dig med at få styr på forskellene, så du kan finde det redskab der passer til jeres behov. 

Vi vil også snakke om hvorfor det er sundt at bære sit barn og hvilke fordele det giver. I får endda en introduktion til gode måder at holde en nyfødt på i armene.

Du får selvfølgelig også viden om barnets anatomi, fysiologi, ergonomi og sikkerhed, så du trygt kan få hænderne fri og samtidigt give dit barn alt det tryghed og nærhed som små børn trives i. 

Du kan deltage uanset om du stadigt venter på dit barn eller har fået din baby i armene. Foredraget varer ca. 1,5 timer. Babyer er selvfølgelig velkomne, men det er ikke et krav at de er med. 

Jeg glæder mig til vi ses!

Pris: 120kr.

Obs. Prisen er per person. Foredraget er en introduktion, hvor du kan få et overblik. Hvis du vil have ‘hands on’ skal du vælge en workshop. Tilmelding er bindende. Spørgsmål eller afbud ønskes på maria@baerebarn.dk.

Onsdag den 29/5 - 19. Kl. 10.00. Fastvikle begynder

Denne workshop hjælper dig med at få en god start med fastviklen. Fastviklen kan bruges fra nyfødt, og typisk indtil du og barnet ikke vil længere. Sålænge den støtter jeres behov og støtter barnets udvikling og ergonomi, kan den bruges ubegrænset.

Vi øver bindingen FWCC (front wrap cross carry) og forskellige variations muligheder af samme binding. Jeg hjælper jer med forstå sproget omkring at vikle, så I trygt kan udforske fastviklens muligheder. I lærer hvad GSM., materialer og vævning betyder for bæreredskabet.

Du får selvfølgelig også viden om barnets anatomi, fysiologi, ergonomi og sikkerhed, så du trygt kan få hænderne fri og samtidigt give dit barn alt den tryghed og nærhed som små børn trives i.

Du kan deltage uanset om du stadigt venter på dit barn eller har fået din baby i armene. Workshoppen varer ca. 2 timer. Babyer er selvfølgelig velkomne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver med demodukker og der er også vikler til rådighed på workshoppen. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen.

Jeg glæder mig til vi ses!

Pris: 395kr.

Obs. Prisen er per person. Workshoppen omhandler ikke rygbæring eller undervisning i brug af andre redskaber. Tilmelding er bindende. Spørgsmål eller afbud ønskes på maria@baerebarn.dk.

Onsdag den 29/5 - 19. Kl. 13.30. Strækvikle begynder

Denne workshop hjælper dig med at få en god start med strækviklen. Vi snakker om hvorfor det er sundt at bære sit barn – for både dig og barnet. Strækviklen kan bruges fra nyfødt på maven cirka indtil barnet vejer 9 kg.

Vi øver en basis binding og afprøver forskellige positioner du kan bære barnet i. Sålænge den støtter jeres behov og støtter barnets udvikling og ergonomi, kan den bruges ubegrænset. Du får viden om barnets anatomi, fysiologi, ergonomi og sikkerhed, så du trygt kan få hænderne fri og samtidigt give dit barn alt den tryghed og nærhed som små børn trives i.

Du kan deltage uanset om du stadigt venter på dit barn eller har fået din baby i armene. Workshoppen varer ca. 2 timer. Babyer er selvfølgelig velkomne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver med demodukker og der er også vikler til rådighed på workshoppen. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen.

Jeg glæder mig til vi ses!

Pris: 395kr.

Obs. Prisen er per person. Workshoppen omhandler ikke rygbæring eller undervisning i brug af andre redskaber. Tilmelding er bindende. Spørgsmål eller afbud ønskes på maria@baerebarn.dk.

Onsdag den 5/6 - 19. Kl. 10. Beyond FWCC – flere front- og hoftebindninger med fastviklen

Du har fået styr på FWCC og vil gerne lære flere bindninger, hvor du bærer dit barn på fronten eller på hoften. Måske synes du ikke FWCC støtter lige så godt som den plejede og du har brug for mere afveksling. Det kan også være at dit barn ønsker mere udsyn og er klar til at blive båret på hoften.

Vi tager selvfølglig udgangspunkt viden om barnets anatomi, fysiologi, ergonomi og sikkerhed, men fokus vil være at du får øvet og får tips og tricks til de forskellige bindinger, så du trygt kan få hænderne fri og samtidigt give dit barn alt det tryghed og nærhed som små børn trives i.

Du kan deltage hvis du har lidt rutine i at binde en FWCC. Workshoppen varer ca. 2 timer. Babyer er selvfølgelig velkomne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver med demodukker og der er også vikler til rådighed på workshoppen. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen.

Jeg glæder mig til vi ses!

Pris: 395kr.

Obs. Prisen er per person. Workshoppen omhandler ikke rygbæring eller undervisning i brug af andre redskaber. Tilmelding er bindende. Spørgsmål eller afbud ønskes på maria@baerebarn.dk.

Tirsdag den 11/6 - 19. Kl. 13.30. Rygbæring med fastviklen

Vi øver hvordan du får dit barn sikkert på ryggen og binder en ruck. Og selvfølgelig også hvordan du får barnet ned igen.

Rygbæring på denne workshop kræver at barnet er ca. 4 måneder og ikke kravler endnu. Du skal have kendskab til at bruge en fastvikle i forvejens. Du får selvfølgelig viden om barnets anatomi, fysiologi, ergonomi og sikkerhed, så du trygt kan få hænderne fri og uden at give køb på nærheden. 

Workshoppen varer ca. 2 timer. Babyer er selvfølgelig velkomne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver med demodukker og der er også vikler til rådighed på workshoppen.Der er plads til 3 deltagere og vi stiller mod at du når at prøve rygbæring med dit eget barn. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen vikle.

Jeg glæder mig til vi ses!

Pris: 595kr.

Obs. Prisen er per person. Workshoppen omhandler ikke undervisning i brug af andre redskaber. Tilmelding er bindende. Spørgsmål eller afbud ønskes på maria@baerebarn.dk.

Tirsdag den 18/6 - 19. Kl. 10.00. Fastvikle begynder

Kom godt i gang med din fastvikle. Fastviklen kan bruges fra nyfødt, og typisk indtil du og barnet ikke vil længere. Sålænge den støtter jeres behov og støtter barnets udvikling og ergonomi, kan den bruges ubegrænset.

Vi øver bindingen FWCC (front wrap cross carry) og forskellige variations muligheder af samme binding. Jeg hjælper dig med forstå sproget omkring at vikle, så du trygt kan udforske fastviklens muligheder. Du lærer hvad GSM., materialer og vævning betyder for bæreredskabet.

Du får selvfølgelig også viden om barnets anatomi, fysiologi, ergonomi og sikkerhed, så du trygt kan få hænderne fri og samtidigt give dit barn alt den tryghed og nærhed som små børn trives i.

Du kan deltage uanset om du stadigt venter på dit barn eller har fået din baby i armene. Workshoppne varer ca. 2 timer. Babyer er selvfølgelig velkomne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver med demodukker og der er også vikler til rådighed på workshoppen. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen.

Jeg glæder mig til vi ses!

Pris: 395kr.

Obs. Prisen er per person. Workshoppen omhandler ikke rygbæring eller undervisning i brug af andre redskaber. Tilmelding er bindende. Spørgsmål eller afbud ønskes på maria@baerebarn.dk.

Tirsdag den 18/6 - 19. Kl. 13.30. Få styr på din ringslynge

Ringslynger er et supernemt og hurtigt redskab at bruge – når man først har fået tag på den altså.

Vi øver at bære i ringslynge på fronten og på hoften. Vi udforsker forskellige positioner og  variationer hvor vi flipper stoffet og eksempelvis bruger ringslyngen med ringene på ryggen.

Vi skal også undersøge hvordan man kan understøtte amning eller flaskegivning med ringslyngen.  Du får selvfølgelig viden om barnets anatomi, fysiologi, ergonomi og sikkerhed, så du trygt kan få hænderne fri og samtidigt give dit barn alt det tryghed og nærhed som små børn trives i.

Du kan deltage uanset om du stadig er gravid eller har fået din baby i armene. Workshoppen varer ca. 1,5 time. Babyer er selvfølgelig velkomne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver med demodukker og der er også ringslynger til rådighed på workshoppen. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen.

Jeg glæder mig til vi ses!

Pris: 295kr.

Obs. Prisen er per person. Workshoppen omhandler ikke rygbæring eller undervisning i brug af andre redskaber. Tilmelding er bindende. Spørgsmål eller afbud ønskes på maria@baerebarn.dk.

Tirsdag den 19/6 - 19. Kl. 10.00. Strækvikle begynder

Denne workshop hjælper dig med at få en god start med strækviklen. Vi snakker om hvorfor det er sundt at bære sit barn – for både dig og barnet. Strækviklen kan bruges fra nyfødt på maven cirka indtil barnet vejer 9 kg.

Vi øver en basis binding og afprøver forskellige positioner du kan bære barnet i. Sålænge den støtter jeres behov og støtter barnets udvikling og ergonomi, kan den bruges ubegrænset. Du får viden om barnets anatomi, fysiologi, ergonomi og sikkerhed, så du trygt kan få hænderne fri og samtidigt give dit barn alt den tryghed og nærhed som små børn trives i.

Du kan deltage uanset om du stadigt venter på dit barn eller har fået din baby i armene. Workshoppen varer ca. 2 timer. Babyer er selvfølgelig velkomne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver med demodukker og der er også vikler til rådighed på workshoppen. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen.

Jeg glæder mig til vi ses!

Pris: 395kr.

Obs. Prisen er per person. Workshoppen omhandler ikke rygbæring eller undervisning i brug af andre redskaber. Tilmelding er bindende. Spørgsmål eller afbud ønskes på maria@baerebarn.dk.

Onsdag den 19/6 - 19. Kl. 15.30. Få styr på din bæresele

Vil du gerne være sikker på at dit barn sidder rigtigt i bæreselen. Har du købt en bæresele fordi du gerne ville have et nemt redskab til at bære dit barn, og alligevel er du i tvivl omkring indsatser, positioner, M-kurver, C-kurver, nakkestøtte osv. Eller måske føles dit barn føles tungt og hvornår må man egentlig bære dem fremadvendt, på hoften eller ryggen?  

Bliv sikker og tryg ved at bruge din bæresele med denne workshop. Vi øver hvordan man tager bæreselerne på og justerer dem så de passer til jer. Vi undersøger variationsmulighederne og de forskellige positioner som barnet kan bæres i. Vi afliver myter og du får selvfølgelig også viden om barnets anatomi, fysiologi, ergonomi og sikkerhed, så du trygt kan få hænderne fri og give dit barn tryghed og nærhed.

Du kan deltage uanset om du stadigt venter på dit barn eller har fået din baby i armene. Workshoppen varer ca. 1,5 time. Babyer er selvfølgelig velkomne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver med demodukker og der er også bæreseler til rådighed på workshoppen. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen.

Jeg glæder mig til vi ses!

Pris: 295kr.

Obs. Prisen er per person. Workshoppen omhandler ikke rygbæring eller undervisning i brug af andre redskaber. Tilmelding er bindende. Spørgsmål eller afbud ønskes på maria@baerebarn.dk.

Fredag den 28/6- 19. Kl. 10.00. Fastvikle begynder

Kom godt i gang med din fastvikle. Fastviklen kan bruges fra nyfødt, og typisk indtil du og barnet ikke vil længere. Sålænge den støtter jeres behov og støtter barnets udvikling og ergonomi, kan den bruges ubegrænset.

Vi øver bindingen FWCC (front wrap cross carry) og forskellige variations muligheder af samme binding. Jeg hjælper dig med forstå sproget omkring at vikle, så du trygt kan udforske fastviklens muligheder. Du lærer hvad GSM., materialer og vævning betyder for bæreredskabet.

Du får selvfølgelig også viden om barnets anatomi, fysiologi, ergonomi og sikkerhed, så du trygt kan få hænderne fri og samtidigt give dit barn alt den tryghed og nærhed som små børn trives i.

Du kan deltage uanset om du stadigt venter på dit barn eller har fået din baby i armene. Workshoppne varer ca. 2 timer. Babyer er selvfølgelig velkomne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver med demodukker og der er også vikler til rådighed på workshoppen. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen.

Jeg glæder mig til vi ses!

Pris: 395kr.

Obs. Prisen er per person. Workshoppen omhandler ikke rygbæring eller undervisning i brug af andre redskaber. Tilmelding er bindende. Spørgsmål eller afbud ønskes på maria@baerebarn.dk.

Fredag den 28/6 - 19. Kl. 13.30. Strækvikle begynder

Denne workshop hjælper dig med at få en god start med strækviklen. Vi snakker om hvorfor det er sundt at bære sit barn – for både dig og barnet. Strækviklen kan bruges fra nyfødt på maven cirka indtil barnet vejer 9 kg.

Vi øver en basis binding og afprøver forskellige positioner du kan bære barnet i. Sålænge den støtter jeres behov og støtter barnets udvikling og ergonomi, kan den bruges ubegrænset. Du får viden om barnets anatomi, fysiologi, ergonomi og sikkerhed, så du trygt kan få hænderne fri og samtidigt give dit barn alt den tryghed og nærhed som små børn trives i.

Du kan deltage uanset om du stadigt venter på dit barn eller har fået din baby i armene. Workshoppen varer ca. 2 timer. Babyer er selvfølgelig velkomne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver med demodukker og der er også vikler til rådighed på workshoppen. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen.

Jeg glæder mig til vi ses!

Pris: 395kr.

Obs. Prisen er per person. Workshoppen omhandler ikke rygbæring eller undervisning i brug af andre redskaber. Tilmelding er bindende. Spørgsmål eller afbud ønskes på maria@baerebarn.dk.