I Bærebarn er det vigtigt for mig, at give dig redskaber til, at I får en god oplevelse med at bære. Så du kan tilpasse forskellige behov, ønsker og situationer. Så det bliver dynamisk at bære børn. Behov er dynamiske. 

Det er mit mål ved  en konsultation at hjælpe dig til at finde den rigtige løsning for dig og dit barn. Jeg fortæller ikke hvad du skal og ikke skal, men deler i stedet viden om fordele og ulemper ved de forskellige muligheder. Det er dig, der skal afgøre, hvad der føles rigtigt for dig og din familie.

Og hvordan skal barnet så sidde i bæreredskabet? Hvad er god ergonomi?

Ved alle konsultationer og workshops øver vi i første omgang med vægtede demodukker. Der vil være låne-bæreredskaber til alle, men du er selvfølgelig meget velkommen til at tage dit eget med.

 

Alle konsultationer varer to timer og starter på klokkeslaget.

Der er adgang til puslebord, el-kedel og toiletfaciliteter.

Typer af konsultationer

Introduktion til at bære børn

Indeholder generel information om at bære børn, sikkerhed, spædbarnsfysiologi, fordele for barnet og den der bærer.

Overblik over typerne af bæreredskaber og evt. information om forskellige positioner af barnet.

Der vil være tid til at snakke om jeres specifikke behov og fremvisning af valgt af bæreredskab inklusive mulighed for at du/I kan afprøve et valgt bæreredskab.Passer til nye eller vordende forældre, plejeforældre, omsorgspersoner, bedsteforældre og andre, der ønsker at bære børn.

En god barsels- eller dåbsgave!

Udforsk dit bæreredskab

Generel information om at bære børn, sikkerhed, spædbarnsfysiologi, fordele for barnet og den der bærer.

Vi kan udforske forskellige positioner af barnet i dit valgte bæreredskab, hvordan du kan bruge dit bæreredskab i forskellige ammepositioner eller ved brug af flaske til barnet.

Alternativt kan vi se på et andet bæreredskab til jer og ligeledes udforske det.Til dig/jer, der har valgt et bæreredskab som I ønsker at udforske eller gerne vil vælge et nyt bæreredskab.

Introduktion til rygbæring

Til dig, der gerne vil lære at bære et barn sikkert på ryggen.

Indeholder generel information om at bære børn, sikkerhed, børns fysiologi, fordele for barnet og den der bærer.

Demonstation af forskellige metoder til at få barnet på ryggen.

Evt. afprøvning af rygbæring i et ønsket redskab.

Når du bestiller en konsultation herunder får du tilsendt et spørgeskema. Heri vælger du hvilken af de tre ovenstående konsultationstyper, som du ønsker. Det indeholder også en række spørgsmål, der hjælper mig med at forberede lige præcis dét, som du har behov for.

Hvis din økonomi afholder dig fra at booke en konsultation så send mig en mail, så ser vi om vi kan finde noget andet at bytte med. 

Priser

Konsultation (max to personer)
Pris: 850,- kr.

Gruppekonsultation (max fem personer) 
Pris: 1750,- kr.

Udfyld formen herunder og så vender jeg tilbage per mail med forslag til hvornår vi kan afholde konsultation.

11 + 11 =

WORKSHOPS

På workshops’ne i Bærebarn får du muligheden for at øve dig på at bære dit barn. Herunder kan du vælge hvilket redskab du gerne vil lære at bruge alt efter hvad dit behov er. Du får introduktioner til at få en god start så du kan bære dit barn godt og sikkert. Ligesom alle andre redskaber kræver det øvelse for at blive rutineret. Men man er altid velkommen efterfølgende til at spørge til de ting vi har gennemgået. Alle workshops bliver afholdt af Maria Capion som er certificeret bærevejleder. 

Workshops og foredrag foregår i Bærebarn på Jægersborggade 4 i Kbh N. Det er muligt at komme ind et kvarter før og vi starter workshoppen på klokkeslaget. Der er både mulighed for at låne el-kedel og puslebord, og du må til enhver til dække dit barns og dit eget behov. Tilmeldingen er bindende. Skulle workshoppen mangle deltagere eller skulle underviseren blive forhindret, tilbydes du at komme til en tilsvarende workshop indenfor 2 måneder.

Savner du en workshop eller har du spørgsmål så send en mail på maria@baerebarn.dk.

Fredag den 28/6 - 19. Kl. 10. Rygbæring under 4 måneder – tvillinger eller baby

Hvornår kan man egentlig begynde at rygbære sit barn? Det kan man, når man føler sig tryg ved det.

Det betyder selvfølgelig at man skal kunne støtte barnet alt efter hvad barnets behov og udvikling er, både på vej om på ryggen og mens barnet er deromme. Som altid skal barnets behov imødekommes og især helt små børn har brug for øjenkontakt, men er man forælder til flere børn, kan det være en kæmpe hjælp at rygbære ind i mellem.

Denne workshop er umiddelbart for babyer under 4 måneder. Det er især en oplagt workshop for flerlingeforældre, der gerne vil tandembære. Vi holder fokus på at øve, hvordan du får dit barn sikkert på ryggen og binder en ruck. Og selvfølgelig også hvordan du får barnet ned igen.

Du skal have kendskab til at bruge en fastvikle i forvejen. Du får selvfølgelig viden om barnets anatomi, fysiologi, ergonomi og sikkerhed, så du trygt kan få hænderne fri og uden at give køb på nærheden. 

Workshoppen varer ca. 2 timer. Babyer er selvfølgelig velkomne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver med demodukker og der er også vikler til rådighed på workshoppen. Der er plads til 3 deltagere og vi stiller mod at du når at prøve rygbæring med dit eget barn. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen vikle.

Tvillingeforældre må gratis medtage en hjælper til at holde øje med babyerne. 

Jeg glæder mig til vi ses!

Pris: 595kr.

Obs. Prisen er per person. Workshoppen omhandler ikke undervisning i brug af andre redskaber. Tilmelding er bindende. Spørgsmål eller afbud ønskes på maria@baerebarn.dk.

Fredag den 28/6 - 19. Kl. 13.30. Rygbæring – flerlagsbindinger

Vil du gerne øve bindninger med ekstra støtte og få styr på en Double Hammock? På denne workshop øver vi flerlagsrygbindinger med fastviklen. Jeg introducerer jer til 3-4 bindninger, og du lærer hvordan du varierer bindningerne med forskellige smukke afslutninger.

Rygbæring på denne workshop kræver at barnet er ca. 4 måneder. Du skal have kendskab til at rygbære dit barn med fastvikle i forvejen. Du får selvfølgelig relevant viden om barnets anatomi, fysiologi, ergonomi og sikkerhed, men fokus ligger på at øve teknik med viklen.

Workshoppen varer ca. 2 timer. Babyer er selvfølgelig velkomne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver med demodukker og der er også vikler til rådighed på workshoppen. Der er plads til 3 deltagere på holdet så der er masser plads til spørgsmål. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen vikle.

Jeg glæder mig til vi ses!

Pris: 595kr.

Obs. Prisen er per person. Workshoppen omhandler ikke undervisning i brug af andre redskaber. Tilmelding er bindende. Spørgsmål eller afbud ønskes på maria@baerebarn.dk.

Tirsdag den 2/7- 19. Kl. 10.00. Fastvikle begynder

Kom godt i gang med din fastvikle. Fastviklen kan bruges fra nyfødt, og typisk indtil du og barnet ikke vil længere. Sålænge den støtter jeres behov og støtter barnets udvikling og ergonomi, kan den bruges ubegrænset.

Vi øver bindingen FWCC (front wrap cross carry) og forskellige variations muligheder af samme binding. Jeg hjælper dig med forstå sproget omkring at vikle, så du trygt kan udforske fastviklens muligheder. Du lærer hvad GSM., materialer og vævning betyder for bæreredskabet.

Du får selvfølgelig også viden om barnets anatomi, fysiologi, ergonomi og sikkerhed, så du trygt kan få hænderne fri og samtidigt give dit barn alt den tryghed og nærhed som små børn trives i.

Du kan deltage uanset om du stadigt venter på dit barn eller har fået din baby i armene. Workshoppne varer ca. 2 timer. Babyer er selvfølgelig velkomne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver med demodukker og der er også vikler til rådighed på workshoppen. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen.

Jeg glæder mig til vi ses!

Pris: 395kr.

Obs. Prisen er per person. Workshoppen omhandler ikke rygbæring eller undervisning i brug af andre redskaber. Tilmelding er bindende. Spørgsmål eller afbud ønskes på maria@baerebarn.dk.

Tirsdag den 2/7 - 19. Kl. 13.30. På ryggen med bæresele eller meh dai

Her får du muligheden for at blive tryg ved at bære dit barn på ryggen i bæreselen eller med meh dai, så det bliver en sjov oplevelse for alle.

Vi øver et par forskellige måder du kan få dit barn på ryggen, og hvordan du kan justere så I får den bedste komfort. Vi afprøver også hvordan man kan evt. kan bære på hoften.

Du får selvfølgelig også viden om barnets anatomi, fysiologi, ergonomi og sikkerhed, så du trygt kan få hænderne fri og give dit barn tryghed og nærhed.

Workshoppen varer ca. 1,5 time. Babyer er selvfølgelig velkomne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver som udgangspunkt med demodukker og der er også bæreseler og meh dai’er til rådighed på workshoppen. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen.

Jeg glæder mig til vi ses!

Pris: 295kr.

Obs. Prisen er per person. Workshoppen omhandler ikke undervisning i brug af andre redskaber. Tilmelding er bindende. Spørgsmål eller afbud ønskes på maria@baerebarn.dk.

Tirsdag den 9/7 - 19. Kl. 10.00. Strækvikle begynder

Denne workshop hjælper dig med at få en god start med strækviklen. Vi snakker om hvorfor det er sundt at bære sit barn – for både dig og barnet. Strækviklen kan bruges fra nyfødt på maven cirka indtil barnet vejer 9 kg.

Vi øver en basis binding og afprøver forskellige positioner du kan bære barnet i. Sålænge den støtter jeres behov og støtter barnets udvikling og ergonomi, kan den bruges ubegrænset. Du får viden om barnets anatomi, fysiologi, ergonomi og sikkerhed, så du trygt kan få hænderne fri og samtidigt give dit barn alt den tryghed og nærhed som små børn trives i.

Du kan deltage uanset om du stadigt venter på dit barn eller har fået din baby i armene. Workshoppen varer ca. 2 timer. Babyer er selvfølgelig velkomne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver med demodukker og der er også vikler til rådighed på workshoppen. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen.

Jeg glæder mig til vi ses!

Pris: 395kr.

Obs. Prisen er per person. Workshoppen omhandler ikke rygbæring eller undervisning i brug af andre redskaber. Tilmelding er bindende. Spørgsmål eller afbud ønskes på maria@baerebarn.dk.

Tirsdag den 9/7 - 19. Kl. 13.30. Rygbæring begynder

Vi øver hvordan du får dit barn sikkert på ryggen og binder en ruck. Og selvfølgelig også hvordan du får barnet ned igen.

Rygbæring på denne workshop kræver at barnet er ca. 4 måneder og ikke kravler endnu. Du skal have kendskab til at bruge en fastvikle i forvejen. Du får selvfølgelig viden om barnets anatomi, fysiologi, ergonomi og sikkerhed, så du trygt kan få hænderne fri og uden at give køb på nærheden. 

Workshoppen varer ca. 2 timer. Babyer er selvfølgelig velkomne, men det er ikke et krav at de er med. Vi øver med demodukker og der er også vikler til rådighed på workshoppen. Der er plads til 3 deltagere og vi stiller mod at du når at prøve rygbæring med dit eget barn. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen vikle.

Jeg glæder mig til vi ses!

Pris: 595kr.

Obs. Prisen er per person. Workshoppen omhandler ikke undervisning i brug af andre redskaber. Tilmelding er bindende. Spørgsmål eller afbud ønskes på maria@baerebarn.dk.